Άλλο ένα περιστατικό με θύμα γυναίκα νεαρής ηλικίας στη Φολέγανδρο συγκλονίζει από την Παρασκευή όλη τη χώρα.

Ο θάνατος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς πλέον ερευνάται ως εγκληματική ενέργεια με βασικό ύποπτο τον 30χρονο φίλο της,

Το ζευγάρι είχε πάει διακοπές στο νησί από την Πελοπόννησο και έκανε ελεύθερο κάμπινγκ.

H υπόθεση θρίλερ αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής γύρω στις 4:30, μετά την ανεύρεση στη θαλάσσια περιοχή ΛΥΓΑΡΙΑ στη Φολέγανδρο, της σορού της 26χρονης γυναίκας. Η γυναίκα φορούσε τα ρούχα της και κοντά της, μέσα στη θάλασσα βρέθηκε ένα μαύρο τσαντάκι, που όπως διαπίστωσαν αργότερα οι Λιμενικοί ανήκει στον 30χρονο σύντροφό της, καθώς μέσα σε αυτό βρέθηκε η ταυτότητά του.

Ο 30χρονος, οποίος αναζητούνταν τις τελευταίες ώρες, βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή του νησιού, κοντά στο σημείο όπου είχε εντοπιστεί και το αυτοκίνητό τους. Φαινόταν ταραγμένος, πετούσε πέτρες στους αστυνομικούς και απειλούσε να αυτοκτονήσει, όμως οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμενικού Σώματος κατάφεραν να τον προσεγγίσουν και να τον οδηγήσουν στο αστυνομικό σταθμό του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος ήταν σε κακή κατάσταση, ενώ τα περισσότερα από αυτά που έλεγε ήταν ακατάληπτα. Ωστόσο, φέρεται να υποστήριξε ότι «μάλωσαν και χάλασε η φάση» και «ήταν η κακιά ώρα» για αυτό που συνέβη.

Κάτοικοι του νησιού είχαν νωρίτερα αναφέρει ότι είχαν δει τον 30χρονο να κυκλοφορεί στη Φολέγανδρο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εθεάθη το βράδυ της Παρασκευής να επιχειρεί να μπει σε μια κατοικία και στην προσπάθειά του τραυματίστηκε στο κεφάλι.