Είναι ίσως το σημαντικότερο πράγμα που έχουμε στην κατοχή μας. Είτε το κληρονομήσαμε από τους γονείς μας είτε μαζεύαμε τις οικονομίες μιας ζωής για να το αγοράσουμε, το σπίτι μας αποτελεί ένα κομμάτι του εαυτού μας. Είναι το μέρος που νιώθουμε ασφάλεια και θαλπωρή. Περνάμε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μας σε αυτό, το διακοσμούμε όπως θέλουμε και το φροντίζουμε με πολύ αγάπη αφού είναι το μέρος που έχουμε γεμίσει με αμέτρητες αναμνήσεις και στιγμές.

Ένα τόσο σημαντικό πράγμα δεν θα μπορούσαμε παρά να θέλουμε να το προσέχουμε όσο καλύτερα γίνεται. Αρκεί να φανταστεί κανείς τους κόπους και τις αναμνήσεις μιας ζωής να χάνονται μέσα σε μια στιγμή λόγω ενός ατυχήματος ή κλοπής για να καταλάβει πόσο θα του στοίχιζε οικονομικά και συναισθηματικά. Αν αναλογιστεί κανείς τις πρόσφατες καταστροφές από σεισμούς, πλημμύρες και πυρκαγιές, η ασφάλεια κατοικίας δεν κρίνεται απλά χρήσιμη αλλά απαραίτητη.

Το σπίτι είναι συνυφασμένο με την έννοια της οικογένειας, ασφαλίζοντας την κατοικία μας παρέχουμε στην οικογένεια μας την προστασία που της αξίζει. Κατανοώντας αυτή την ανάγκη η Εθνική Ασφαλιστική, σχεδίασε και δημιούργησε την επιτυχημένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης κατοικίας, Full [Home] που προσφέρει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, με την προσθήκη νέων καλύψεων σε όλα τα πακέτα.

Πρόκειται για την πλέον ανταγωνιστική λύση ασφάλισης κατοικίας σε 4 διαφορετικά πακέτα (Basic, Extra, Advance και Max) τα οποία προσφέρουν σύγχρονες λύσεις ασφάλισης ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Παράλληλα, προσφέρονται καλύψεις με αυξημένα όρια αποζημίωσης, ενώ ακολουθώντας τη γενικότερη φιλοσοφία των προγραμμάτων Full, η Εθνική ασφαλιστική δίνει στους ασφαλισμένους της τη δυνατότητα επιλογής πακέτου με ή χωρίς ποσό απαλλαγής και την ευελιξία να επιλέξουν τις καλύψεις που επιθυμούν, με εξαιρετικά προσιτό κόστος.    

Αναλυτικότερα, οι παρεχόμενες καλύψεις αφορούν «καθημερινούς» / «συχνούς» κινδύνους της κατοικίας όπως, βραχυκύκλωμα ηλεκτρικών συσκευών, θραύση σωληνώσεων ακόμη και για κτίρια άνω των 30 ετών, ζημιές στην οικοδομή εξαιτίας κλοπής, κλοπή με αντικλείδι, ζημιές από φυσικά φαινόμενα και από χιόνι και ανεμοθύελλα, αστική ευθύνη του ασφαλισμένου για υλικές ζημιές σε τρίτους σε ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή από καλυπτόμενο κίνδυνο, κάλυψη οικογενειακής και εργοδοτικής Αστικής Ευθύνης για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές με αυξημένα όρια κάλυψης.

Επίσης το πρόγραμμα Full [Home] προσφέρει επιπλέον κάλυψη  για αλλοίωση τροφίμων εξαιτίας καλυπτόμενου κινδύνου, για   ληστεία  πολύτιμων αντικειμένων, για αμοιβές  αρχιτεκτόνων και μηχανικών και έξοδα έκδοσης οικοδομικών αδειών, Ενώ, οι ασφαλισμένοι της Εθνικής Ασφαλιστικής απολαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες τεχνικής βοήθειας 24/7 σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης αποκατάστασης ζημιών στην ασφαλισμένη κατοικία τους.

Πάντα δίπλα στους ασφαλισμένους της και ανταποκρινόμενη στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες τους, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει ένα ευέλικτο προϊόν ασφάλισης κατοικίας, ώστε να διασφαλίσετε την ηρεμία της οικογενειακής σας εστίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή, στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης με αριθμό +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) και 18189 (Ελλάδα)ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εταιρίας ethniki–asfalistiki.gr