Για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την Αττική μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

«Τα φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι το βράδυ, ενώ σε κάποιες περιοχές της Αττικής οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν μέχρι αύριο το πρωί, με κάποιες εξάρσεις στην πυκνότητα του χιονιού που θα πέφτει» δήλωσε στο Mega.

«Ό,τι πέφτει θα είναι χιόνι, δεν θα δούμε χιονόνερο» συμπλήρωσε ο μετεωρολόγος, τονίζοντας ότι είναι από τους σημαντικότερους χιονιάδες των τελευταίων ετών.

Κάνοντας λόγο για «εικόνες που είχαμε πολλά χρόνια να ζήσουμε» ο Γιάννης Καλλιάνος τόνισε ότι θα επηρεαστούν αρκετές περιοχές της χώρας όπως η Εύβοια και η Βοιωτία, ακόμα και τα νησιά όπως οι Κυκλάδες και η Κρήτη.

Δήλωσε πως στα χρονιά της Κρήτης χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ενώ όπως δήλωσε η κακοκαιρία από αύριο θα αρχίσει να υποχωρεί.

«Στις μεγάλες οδούς όπως είναι η Συγγρού αύριο η κατάσταση θα είναι σίγουρα καλύτερη» επεσήμανε και υπογράμμισε πως οι πεζοί αλλά και οι πολίτες που κινούνται με το αυτοκίνητο πρέπει να προσέχουν τον πάγο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.