Τριάντα δύο παράτυποι μετανάστες (18 άνδρες, 6 γυναίκες, 8 ανήλικοι) εντοπίστηκαν τις πρωινές ώρες στις ανατολικές ακτές Φαρμακονησίου, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στη Λέρο, όπου συνελήφθησαν.

Το κύμα παράτυπων μεταναστών παρουσιάζει αύξηση τις τελευταίες μέρες στα ανατολικά σύνορα της χώρας, με τα στελέχη της λιμενικής Αρχής σε συνεργασία με την αστυνομία σε περιοχή νότια της Χίου, να συλλαμβάνουν 26 παράτυπους μετανάστες (20 άνδρες και 6 γυναίκες), οι οποίοι πρόκειται να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου για προληπτικό υγειονομικό έλεγχο.

Άλλοι τέσσερις παράτυποι μετανάστες (3 άνδρες και μία γυναίκα) που επέβαιναν σε πολυεστερικό σκάφος συνελήφθησαν στον κόλπο της Μαραθούντας στη Σύμη και μεταφέρθηκαν στη λιμενική Αρχή Σύμης, ενώ το σκάφος κατασχέθηκε.

Τέλος, 16 παράτυποι μετανάστες εντοπίστηκαν, στην περιοχή «Φανερωμένη» Λέσβου και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης, όπου κρατούνται.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.