Εξοπλισμό νέων τεχνολογιών παρέδωσε προς ενίσχυση των αναγκών των σχολείων της σεισμόπληκτης Κεφαλονιάς κλιμάκιο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα.

Συγκεκριμένα παραδόθηκαν, 48 Η/Υ, 4 mini hi fi , 4 routers, 3 scanners, 5 ups, 10 λευκούς πίνακες, 6 εκτυπωτές laser με λειτουργικό λογισμικό, 4 συσκευές fax, 5 πολυμηχανήματα, μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ, στρώματα γυμναστικής, σετ εργαλείων ψυκτικών και ηλεκτρολόγων και 4 laptops.

Τη σημαντική αυτή βοήθεια παραλαμβάνοντας ο Διευθυντής Δ.Ε. κ. Δημήτριος Μαρκάτος υπογράμμισε: «Η ολόψυχη υποστήριξη της Διοίκησης και των εργαζόμενων του ΟΠΑΠ, καθώς και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού « Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με τους οποίους βρισκόμασταν σε διαρκή συνεργασία τους τελευταίους μήνες, ολοκληρώθηκε με την παράδοση της υλικοτεχνικής υποδομής στην οποία περιλαμβάνεται εξοπλισμός εργαστηρίων και βοηθήματα για τη βελτίωση των συνθηκών υλοποίησης της εκπαιδευτικής διαδικασίας των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Τους ευχαριστούμε θερμά, για την ευγενική τους πρωτοβουλία τους και για την έμπρακτη εκδήλωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης και ευχόμαστε να βρίσκουν πάντα δύναμη για να στηρίζουν τους συνανθρώπους μας όπου υπάρχει ανάγκη».

Ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας τόνισε: «αποτελεί από τις βασικές προτεραιότητες του Οργανισμού η στήριξη πληγέντων συνανθρώπους μας, η ικανοποίηση έκτακτων αναγκών τους και με ιδιαίτερη ευαισθησία αγκαλιάζουμε τα παιδιά, τους μαθητές μας στηρίζοντας κάθε τους ανάγκη εδώ στην Κεφαλονιά. Ο Οργανισμός μας εφαρμόζει δύο χρόνια τώρα το πρόγραμμα «ΕΧΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗ» έχοντας προσφέρει περισσότερα από 33.000 βιβλία και γραφική ύλη σε αρκετές περιοχές της ακριτικής μας Ελλάδας από το βορειοανατολικότερο άκρο της Ευρώπης το Καστελόριζο μέχρι την Φλώρινα τις Πρέσπες και το Αμύνταιο και συνεχίζεται η προσπάθεια ενισχύοντας σχολεία και ελληνόπουλα σε κάθε ακριτική ελληνική γωνιά».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.