Τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης στην Αντίπαρο όταν ένα όχημα έπεσε στο λιμάνι και οδήγησε στο θάνατο τρεις ανθρώπους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Cyclades24.gr, οδηγός Ι.Χ. αυτοκίνητου έχασε τον έλεγχο και έπεσε στο λιμάνι ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για τρεις επιβαίνοντες στο όχημα, οι οποίοι και οι τρεις είναι νεκροί.

Στο σημείο άμεσα έσπευσαν στελέχη του Λιμενικού σώματος κι ένας επαγγελματίας δύτης, οποίος έχει ανασύρει τους τρεις νεκρούς, δύο ημεδαπούς και μια γυναίκα αλλοδαπής καταγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, πρόκειται για ζευγάρι ηλικιωμένων και την οικιακή βοηθό του. Επίσης ανελκύστηκε και το όχημα από το λιμάνι.

Σύμφωνα με το Ηχω Fm, το ηλικιωμένο ζευγάρι διατηρούσε κατοικία στο νησί, η άτυχη 75χρονη ήταν γνωστή επιχειρηματίας της Αθήνας. Μαζί με τον σύζυγό της και τη 40χρονη οικιακή βοηθό θα ταξίδευαν το απόγευμα σήμερα αεροπορικώς για Αθήνα. Αναμένοντας το φέρρυ για να περάσουν από την Αντίπαρο στην Πούντα το αμάξι ξεκινώντας ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα έφυγε με δύναμη πάνω σε μια κολόνα που βρισκόταν εκεί στο λιμάνι και βούτηξε στη Θάλασσα.

Κανείς δεν ξέρει αν επρόκειτο για βλάβη μηχανική στο γκάζι του αυτοκινήτου ή κάποια ξαφνική επιπλοκή στην υγεία του οδηγού. Ο καπετάνιος του φέρρυ που ήταν εκείνη την ώρα στο λιμάνι καθώς θα εκτελούσε το δρομολόγιο μαζί με δύο άτομα έπεσαν αμέσως στη Θάλασσα για να προσπαθήσουν να σώσουν τους τρεις επιβαίνοντες. Τα νερά στο σημείο αυτό είναι βαθιά.

Πηγή εσωτερικής φωτογραφίας: Cyclades24.gr