Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με «χαλαρούς» ρυθμούς κύλισε χθες η εκλογική διαδικασία στους δήμου Πηνειού και Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Στον δήμο Πηνειού ωστόσο, που το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών «κλείδωσε» από τον πρώτο γύρο, η διαδικασία ήταν πιο χαλαρή, σε αντίθεση με τον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης που οι ευρωεκλογές και οι περιφερειακές εκλογές είχαν περάσει σε… δεύτερη μοίρα…

Η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα σε όλα τα εκλογικά τμήματα της πεδινής Ηλείας, χωρίς να παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα.

Το μοναδικό ίσως «ευτράπελο» των εκλογών, σε κάποια από τα εκλογικά τμήματα, ήταν ότι ο πάγκος με τα ψηφοδέλτια ήταν… self service λόγω έλλειψης μελλών στις εφορευτικές επιτροπές. Αυτό ωστόσο δεν φάνηκε να δημιουργεί κανένα πρόβλημα ούτε και να ενοχλεί τους ψηφοφόρους που γλίτωναν από το «φυλλομέτρημα» των ψηφοδελτίων μέσα στο παραβάν.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι εκπρόσωποι των κομμάτων περνούσαν από τα τμήματα προκειμένου να διαπιστώσουν εάν υπήρχαν ελλείψεις στα ψηφοδέλτια ή άλλα προβλήματα, χωρίς ωστόσο να παρουσιαστεί το μικρό.

Ακόμα και οι τρείς κάλπες του δήμου Ανδραβίδας–Κυλλήνης, όπως αναφέρει το patrisnews, δεν φάνηκαν να μπερδεύουν ή να ταλαιπωρούν το εκλογικό σώμα, καθώς οι οδηγίες και οι υποδείξεις των εφορευτικών επιτροπών ήταν αναλυτικότατες.