Καταγγελία Γιατρών Χωρίς Σύνορα για αποκλεισμό τους από την κλινική τους, στη Λέσβο

Οι «ΓχΣ» εξηγούν, ότι παραμένουν ο μόνος ιατρικός φορέας στη συγκεκριμένη ζώνη


ΕΛΛΑΔΑ
18:29
17/09/2020
Καταγγελία Γιατρών Χωρίς Σύνορα για αποκλεισμό τους από την κλινική τους, στη Λέσβο
3
loading

Σήμερα το πρωί «η ελληνική αστυνομία απέκλεισε τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα από την πρόσβαση στη νέα κλινική τους στη Λέσβο», όπως καταγγέλλει η οργάνωση σε ανάρτησή της.

Οι «ΓχΣ» εξηγούν, ότι παραμένουν ο μόνος ιατρικός φορέας στη συγκεκριμένη ζώνη, «αλλά συνεχίζουμε να μην έχουμε πρόσβαση. Πολλοί άνθρωποι χρειάζονται ιατρική βοήθεια, αλλά δεν μπορούμε να τους προσεγγίσουμε».

Η αστυνομική επιχείρηση για τη μετακίνηση των προσφύγων στη νέα εγκατάσταση στο Καρά Τεπέ, συνεχίζεται και οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα ζητούν «να μην εμποδίζεται η παροχή ιατρικής φροντίδας».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Που να μη βρισκουν

    γιατρό όσοι τους εμποδίζουν

  2. avatar Στελιος2020

    Δε νομίζω ότι ισχύει τίποτα από όσα λένε. Πλέον έχω την πεποίθηση ότι οι ΓΧΣ είναι ο δουρειος ίππος πολλών δεινών, και καλώς κάνανε και τους αποκλείσανε - αρκεί να τους παρέχουν ιατρική φροντίδα από τον ΕΟΔΥ.

  3. avatar Μπορείτε παρακαλώ να μας πείτε

    Πόσοι είναι , πως λέγονται και τι ειδικότητες έχουν οι «γιατροί χωρίς σύνορα» που βρίσκονται στη Λεσβο ; Επίσης από πόσο νοσηλευτικό προσωπικό συνοδεύονται και τι εξοπλισμό διαθέτουν ; Εάν δεν απαντήσετε στις ερωτήσεις μου , θα θεωρήσω ότι το ανυπόγραφο αυτό άρθρο αναφέρεται σε αέρα κοπανιστό , ίσα ίσα για να δημιουργήσετε εντυπώσεις ! Ίσα ίσα για να δουλεύετε τους αφελείς προς δικό σας ίδιον ώφελος !

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει