Αναστάτωση επικρατεί μετά τη δημοσιοποίηση ότι δάσκαλος έβαλε δύο μαθητές να χαστουκίσουν μαθητή της Β’ Δημοτικού.

Για το θέμα μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 η διευθύντρια του 8ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας, Κλ. Βασιλείου, λέγοντας: «Ο συνάδελφος αυτός δεν ήταν δάσκαλος τάξης. Έκανε συμπλήρωση ωραρίου».

Η διευθύντρια του σχολείου όπου έγινε το αποτρόπαιο περιστατικό ανέφερε ότι ο μαθητής πήγε σήμερα στο μάθημα. «Το παιδί έχει έρθει στο σχολείο. Ξεκίνησε. Έκανε κανονικά μάθημα. Η μητέρα του μας είπε ότι δεν ήθελε να έρθει στο σχολείο σήμερα», είπε ξεκαθαρίζοντας όμως ότι η ιατρική γνωμάτευση δείχνει ότι το παιδί έχει κάποιες εκδορές.

Στην εκπομπή παρενέβη και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Νίκος Τριανταφυλλάκης. «Το περιστατικό μας έχει συγκλονίσει. Όλα αυτά προέρχονται από μαρτυρίες παιδιών και την κατάθεση της μητέρας που κίνησε τις διαδικασίες της μήνυσης. Την πραγματική εικόνα δεν τη γνωρίζει κανείς», είπε.

Και πρόσθεσε ότι υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι ο συγκεκριμένος έβαλε δυο παιδιά στην πόρτα, επειδή έχει ορισμένα κινητικά προβλήματα, με σκοπό να αποτρέψει την έξοδο του συγκεκριμένου μαθητή από την τάξη. «Ο δάσκαλος είχε δώσει δείγματα συμπεριφοράς κατά το παρελθόν», επεσήμανε.