Μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο μπήκαν η μία πάνω στην άλλη και σε μορφή πυραμίδας σχημάτισαν ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δέντρο σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ένα δέντρο προσφοράς και αλληλεγγύης, καθώς η κάθε μπάλα ισοδυναμεί με ένα κιλό από είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα μοιραστούν σε ιδρύματα.

Συνολικά, μέσα στις ημέρες των Χριστουγέννων συγκεντρώθηκαν πάνω από 350 μπάλες. Όλες δόθηκαν με αγάπη από μικρούς και μεγάλους, σχολεία, αθλητικούς συλλόγους από όλη τη χώρα και αθλητές που συμμετείχαν στην εκδήλωση «Μια μπάλα, μια ευχή» που διοργάνωσε η ομάδα του Copa CaBALA.

Το χριστουγεννιάτικο αυτό δέντρο, για τις ανάγκες του οποίου απαιτήθηκαν 282 μπάλες, στήθηκε στον εξωτερικό χώρο του «Mediterranean Cosmos» και θα παραμείνει εκεί στολισμένο έως τις 5 Ιανουαρίου.

Μετά τις γιορτές, όλες οι μπάλες με τις ευχές των δωρητών αλλά και τα είδη πρώτης ανάγκης θα μοιραστούν σε ιδρύματα, στο πλαίσιο στήριξης ανθρώπων που έχουν πραγματικά ανάγκη. Τα τρόφιμα θα δοθούν από εταιρείες σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.