Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με μπάλες για στολίδια

Κάθε μπάλα ισοδυναμεί με ένα κιλό από είδη πρώτης ανάγκης


ΕΛΛΑΔΑ
19:56
30/12/2013
Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με μπάλες για στολίδια
1
loading

Μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο μπήκαν η μία πάνω στην άλλη και σε μορφή πυραμίδας σχημάτισαν ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δέντρο σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ένα δέντρο προσφοράς και αλληλεγγύης, καθώς η κάθε μπάλα ισοδυναμεί με ένα κιλό από είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα μοιραστούν σε ιδρύματα.

Συνολικά, μέσα στις ημέρες των Χριστουγέννων συγκεντρώθηκαν πάνω από 350 μπάλες. Όλες δόθηκαν με αγάπη από μικρούς και μεγάλους, σχολεία, αθλητικούς συλλόγους από όλη τη χώρα και αθλητές που συμμετείχαν στην εκδήλωση «Μια μπάλα, μια ευχή» που διοργάνωσε η ομάδα του Copa CaBALA.

Το χριστουγεννιάτικο αυτό δέντρο, για τις ανάγκες του οποίου απαιτήθηκαν 282 μπάλες, στήθηκε στον εξωτερικό χώρο του «Mediterranean Cosmos» και θα παραμείνει εκεί στολισμένο έως τις 5 Ιανουαρίου.

Μετά τις γιορτές, όλες οι μπάλες με τις ευχές των δωρητών αλλά και τα είδη πρώτης ανάγκης θα μοιραστούν σε ιδρύματα, στο πλαίσιο στήριξης ανθρώπων που έχουν πραγματικά ανάγκη. Τα τρόφιμα θα δοθούν από εταιρείες σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Kapamaru Ingano

    Τα καλυτερα στολιδια ειναι ο [....] και τ' [...]

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει