Από τα Μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας και για δύο μήνες η Περιφέρεια Αττικής θα δίνει δωρεάν γεύματα και θα κάνει δείπνα σε 140 ηλικιωμένους του Γηροκομείου Αθηνών από την εταιρεία Μπάρμπα Στάθης Α.Β.Ε.Ε.

Η προσφορά έχει γίνει ήδη αποδεκτή από τον Προέδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Γηροκομείου Ζώη Κολιό με επιστολή προς τον Περιφερειάρχη.

Η σίτιση θα περιλαμβάνει μαγειρεμένα γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας, πλήρως προσαρμοσμένα στις ειδικές ανάγκες του διαιτολογίου των ηλικιωμένων.

«Η Περιφέρεια Αττικής αξιοποιεί τις προσφορές επιχειρήσεων και συμβάλει στην εξασφάλιση της σίτισης των ηλικιωμένων του Γηροκομείου. Ευχαριστώ θερμά την Μπάρμπα Στάθης Α.Β.Ε.Ε. η οποία με την προσφορά της έρχεται να ενισχύσει τον κοινό αγώνα που έχουμε ξεκινήσει για να αναπτύξουμε ένα δίχτυ προστασίας για τον ευάλωτο πληθυσμό. Σε αυτή τη δύσκολη εθνική μάχη που δίνει η χώρα απαιτείται συστράτευση και έμπρακτη αλληλεγγύη απ΄ όλους μας. Με ευαισθητοποίηση και σύμπνοια όλοι μαζί  δίνουμε τον κοινό αγώνα» δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης.

Η Περιφέρεια Αττικής το προηγούμενο διάστημα είχε παραδώσει τρόφιμα και υγειονομικό υλικό στο Γηροκομείο. Επίσης μετά από ενέργειες του κ.Πατούλη μετέβη στο Γηροκομείο ομάδα ιατρών από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και ψυχολόγοι προκειμένου να παράσχουν υπηρεσίες ιατρικής και ψυχολογικής υποστήριξης.