Η Μαριάννα Τουμασάτου αποφοίτησε από την σχολή δραματικής τέχνης «Κάρολος Κουν» το 1991 και συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις.

Η ηθοποιός όμως έγινε κυρίως γνωστή από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικές σειρές και έκανε το ντεμπούτο της στη σειρά «Γυναίκες» και «Αναστασία» ενώ αργότερα έπαιξε και στο «Τμήμα Ηθών». Ιδιαίτερα δημοφιλής όμως έγινε και μέσα από το ρόλο της στη σειρά της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση «Βέρα στο Δεξί». Σε εκείνη τη σειρά μάλιστα που προβάλλεται κατά καιρούς σε επανάληψη, γνωρίστηκε με τον Αλέξανδρο Σταύρου με τον οποίο παντρεύτηκαν και έχουν αποκτήσει μία κόρη.

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση «Σ’ αγαπάω αλλά…» και φροντίζει να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του παιδιού της.

Η ηθοποιός πάντως σχολιάζει την κατάσταση που επικρατεί σήμερα ως τραγική και δεν της αρέσει που δεν ακούγονται τα ελληνικά στην τηλεόραση. Δηλώνει απογοητευμένη για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα αφού γνωρίζει ότι πλέον δεν υπάρχουν ελληνικές σειρές (με ελάχιστες εξαιρέσεις) αλλά υπάρχουν μόνο εκπομπές. Όποτε βρίσκει χρόνο πηγαίνει στο θέατρο για να παρακολουθήσει παραστάσεις όμως τον περισσότερο καιρό της βρίσκεται στο πλευρό του παιδιού της, το οποίο τους έχει αλλάξει τη ζωή.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».