Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (6/11) το απόγευμα η συνέλευση των φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης, με θέμα τη συνέχιση ή μη της κατάληψης που είχε ξεκινήσει από την Πέμπτη (31/10).

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Στη συνέλευση των φοιτητών που πραγματοποιήθηκε χτες και στην οποία αναλύθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές, δεν ελήφθη καμία απόφαση σχετικά με το ενδεχόμενο συνέχισης της κατάληψης.

Συνεπώς, το Πολυτεχνείο Κρήτης από σήμερα Πέμπτη (7/11) λειτουργεί κανονικά, είτε σε ακαδημαϊκό, είτε σε διοικητικό επίπεδο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι φοιτητές δεν θα προγραμματίσουν κι άλλες κινητοποιήσεις στο μέλλον, αφού τα αιτήματα τους είναι αρκετά.

Επί του θέματος της λήξης της κατάληψης, η ΔΑΠ ΝΔΦΚ Χανίων εξέδωσε ανακοίνωση:

Η πιο μαζική Γενική Συνέλευση των τελευταίων ετών στο Πολυτεχνείο Κρήτης επισφραγίστηκε από τη νίκη της λογικής!

Μια νίκη πρωτοβουλίας απέναντι στην παρακμή, νίκη εξέλιξης ενάντια στην οπισθοδρόμηση όσων θέλουν τα ιδρύματα μας κλειστά, μία νίκη που δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης!

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό τον αγώνα και σας διαβεβαιώνουμε πως θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για να υλοποιηθούν οι προτάσεις του πλαισίου μας, οι προτάσεις που εσείς διαλέξατε και στηρίξατε!

Η επιμονή είναι δύναμη, σε συνδυασμό με την υπομονή είναι υπερδύναμη!