Ο οδηγός ενός αγροτικού οχήματος παρέσυρε έναν ποδηλάτη περίπου 40 χρόνων, πακιστανικής καταγωγής, ρίχνοντάς τον κάτω και προκαλώντας του τραύματα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, εγκαταλείποντάς τον αιμόφυρτο. Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 14.00 το μεσημέρι στην οδό Καραϊσκάκη, στην περιοχή της Χρυσοπηγής στα Χανιά.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Ο άτυχος εργάτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος ενώ η Τροχαία Χανίων ερευνά τα αίτια του τροχαίου.

Αυτό ωστόσο, που φαινομενικά μοιάζει αρχικά με ατύχημα, ίσως τελικά να μην είναι ατύχημα αλλά ένα ακόμα περιστατικό από σειρά εσκεμμένων επιθέσεων που πιθανόν έχουν ρατσιστικό υπόβαθρο και αυτό γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που ο 40χρονος εργάτης μαζί με άλλους 3 αλλοδαπούς εργάτες πέφτουν θύμα τέτοιων επιθέσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, πριν από ένα μήνα, στις 5.00 το πρωί, και ενώ οι 4 εργάτες πήγαιναν με τα ποδήλατά του στη δουλειά τους, ένα αυτοκίνητο τους χτύπησε από πίσω, στη συνέχεια εκείνοι που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, βγήκαν έξω από το αμάξι με σιδερολοστό, τους έσπασαν τα ποδήλατα και χτύπησαν και τους εργάτες στα πόδια. Τότε μάλιστα, ο ένας είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να έχει τραυματιστεί σοβαρά. Το περιστατικό εκείνο δεν είχε καταγγελθεί στην αστυνομία.

Μια εβδομάδα μετά το περιστατικό αυτό, ένας άλλος εργάτης, μαροκινής καταγωγής, κινείτο με το ποδήλατό του, όταν του πέταξαν μια μεγάλη πέτρα στην πλάτη και τον τραυμάτισαν.

Σήμερα, ήταν το τρίτο περιστατικό που όπως φαίνεται έγινε εσκεμμένα, κατά το οποίο ήταν μόνος του ο εργάτης στο ποδήλατο όταν το αγροτικό τον χτύπησε, τον έριξε κάτω τραυματίζοντάς τον και εξαφανίστηκε αφήνοντάς τον στο πεζοδρόμιο μέσα στα αίματα.