Η ΓΣΕΕ θα μαζέψει τις αφίσες της απεργίας στο κέντρο της Αθήνας

Γίνεται λόγος για «συνδικάτα ελεύθερα, ακηδεμόνευτα, δημοκρατικά, καινοτόμα και φιλικά προς το περιβάλλον»


ΕΛΛΑΔΑ
3:30
03/10/2019
Η ΓΣΕΕ θα μαζέψει τις αφίσες της απεργίας στο κέντρο της Αθήνας
2
loading

Οι οργανώσεις-μέλη της ΓΣΕΕ, που συμμετείχαν στη χθεσινή απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων στο κέντρο της Αθήνας, ενημέρωσαν μέσω ανακοίνωσης ότι ειδικά συνεργεία ξεκίνησαν την αποκαθήλωση των αναρτημένων αφισών, έπειτα από παρότρυνση της Διοίκησης και της Γραμματείας Περιβάλλοντος της Συνομοσπονδίας.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την πρωτεύουσα και τους πολίτες της για την ολιγοήμερη "ανοχή" που επέδειξαν σε αυτό το μέσο προπαγάνδας των θέσεών μας και δηλώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της ρύπανσης του αστικού περιβάλλοντος. Η προσπάθεια όλων μας είναι να αξιοποιήσουμε στο άμεσο μέλλον περισσότερο τα ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά μέσα για τη διάδοση του μηνύματος των συνδικάτων», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΓΣΕΕ.

Και προστίθεται σχετικά: «Ο αγώνας για συνδικάτα ελεύθερα, ακηδεμόνευτα, δημοκρατικά, καινοτόμα και φιλικά προς το περιβάλλον, συνεχίζεται!».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar “Αυτό το μέσον προπαγάνδας….”

    \"...σε αυτό το μέσο προπαγάνδας...\": τα είπαν όλα! Κατά λάθος! Πρέπει το ίδιο μήνυμα να μην το διαβάσεις μια φορά για να ενημερωθείς, αλλά να προχωράς με το αυτοκίνητο και να επαναλαμβάνεται σαν τα καρέ μιας κινηματογραφικής ταινίας για να σου εντυπωθεί στον εγκέφαλο. Μια χαρά το είπαν: προπαγάνδα! Μόνο που τα καρέ εδώ είναι χάρτινα. Και είδαν ότι πουλάει Γκρέτα και το παίζουν φιλικοί προς το περιβάλλον αφού κατανάλωσαν κάτι τόνους χαρτιού.

  2. avatar Μανου – Ανθου

    Εύχομαι η οικολογική συνείδηση της ΓΕΣΕΕ να μην γίνει σαν την αριστερή συνείδηση του Αλέξη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει