«Εισβολή» οπαδών της Χρυσής Αυγής στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας καταγγέλλει η τοπική επιτροπή ΕΙΝΑΠ Κρατικού Νίκαιας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

«Σήμερα και περί τις 11.00 πμ, ομάδα περίπου 25 φασιστών με τις γνωστές φαιές στολές με το σήμα της ΧΑ εισέβαλαν στο Νοσοκομείο μας. Αρχικά, και ώσπου να γίνουν αντιληπτοί, φωτογραφήθηκαν στην είσοδο, ενώ προχώρησαν και επίσης φωτογραφήθηκαν στην Γυναικολογική Κλινική.

Αναγκάστηκαν να φύγουν κατόπιν της συντονισμένης αντίδρασης της κοινότητας του νοσοκομείου καθυβριζόμενοι από υγειονομικούς και πολίτες που μαζεύτηκαν στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου. Το Συμβούλιο Διοίκησης που εκείνη την ώρα συνεδρίαζε, και κατόπιν παρεμβάσεώς μας, πολύ σωστά κάλεσε την αστυνομία, ώστε να διαφυλαχθεί Ο ΙΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΣΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΟΥΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.

Προειδοποιούμε προς κάθε κατεύθυνση:
Το Νοσοκομείο της Νίκαιας είναι νοσοκομείο – χώρος απαντοχής και φροντίδας για τους φτωχούς, τους πρόσφυγες, τους μετανάστες. Έτσι ήταν πάντα και έτσι θα παραμείνει.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου αλλά και η ασφάλεια της εισόδου έχουν σημαντική συλλογική αλλά και προσωπική ευθύνη για τυχόν εγκληματικές ενέργειες κατά μεταναστών, ή άλλων συμπολιτών μας, εφ’ όσον επιτρέψουν στο μέλλον την είσοδο σε ροπαλοφόρους και κρανοφόρους αλήτες.

Τις προηγούμενες ημέρες και για πολλοστή φορά ήλθαν στα επείγοντα τραυματίες, Έλληνες και μετανάστες, που είχαν υποστεί δολοφονικά χτυπήματα από τους εν λόγω «κυρίους». Τους αυτουργούς αυτών των τερατωδών πράξεων, όχι μόνον δεν τους δεχόμαστε στο νοσοκομείο μας για να κάνουν την μισαλλόδοξη προπαγάνδα τους, αλλά τους απεχθανόμαστε και τους πολεμάμε.

Καλούμε όλους τους υγειονομικούς, τους συγγενείς των ασθενών μας και όλο το λαό της ηρωϊκής Κοκκινιάς σε μαζική συμμετοχή στο Αντιφασιστικό συλλαλητήριο, το Σάββατο το μεσημέρι (12), στο Περιβολάκι».
Φορώντας κράνη και με ρόπαλα στα χέρια ομάδες χρυσαυγιτών εισέβαλαν σήμερα, περίπου στις 11 το πρωί, στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Η εισβολή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έγινε και από τις δύο πύλες του νοσοκομείου. Οι μισοί μπήκαν από την κεντρική είσοδο και οι υπόλοιποι μπήκαν στο πίσω κτίριο, όπου στεγάζονται κλινικές όπως η παιδιατρική, η γυναικολογική και η καρδιολογική.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής μπήκαν στους θαλάμους νοσηλείας, τραβούσαν φωτογραφίες των ασθενών και των συνοδών τους, ενώ πόζαραν και οι ίδιοι σε διάφορους χώρους του νοσοκομείου.

Ερωτηθέντες από γιατρούς και νοσηλευτές τι κάνουν, απάντησαν: «Κάνουμε έρανο για να αγοράσουμε τρόφιμα για τους άστεγους».

Άμεσα ενημερώθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου, ο οποίος τους ζήτησε να αποχωρήσουν και κάλεσε την αστυνομία, η οποία έφτασε την ώρα που τα μέλη της Χρυσής Αυγής έφευγαν και δεν έγιναν προσαγωγές.
Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μέλη της Χρυσής Αυγής εισβάλλουν σε νοσοκομεία. Τις προηγούμενες φορές ήταν στην Καλαμάτα και την Τρίπολη, όπου «ερευνούσαν» αν οι νοσηλεύοντες ήταν αλλοδαποί και αν οι αποκλειστικές νοσοκόμες είχαν άδεια.

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής

«Ανακάλυψαν “επεισόδια” τα ορφανά του Μαρξ που δεν έχουν δώσει ούτε μισό ευρώ στους άπορους συμπολίτες μας, παρ’ όλο που αρπάζουν δεκάδες εκατομμύρια από τα κρατικά ταμεία» αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η Χρυσή Αυγή αναφορικά με τη δράση διανομής τροφίμων στο Κρατικό Νίκαιας.

«Φωτογραφικό υλικό από την δράση κοινωνικής αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής καταρρίπτει τα ψέμματα συριζαίων, αριστεριστών και ΜΜΕ.

Σήμερα 24 Απριλίου, η Τ.Ο Νίκαιας πραγματοποίησε ακόμη μία δράση του κλιμακίου γυναικών Νίκαιας και υπολοίπου Πειραιά μοιράζοντας τρόφιμα όπως κονσέρβες, νερά και ψωμί καθώς επίσης και ρούχα σε άστεγους έλληνες συμπολίτες μας στην περιοχή της Νίκαιας.

Συγκεκριμένα, η δράση ξεκίνησε οργανωμένα από τα γραφεία της τοπικής μας και κατέληξε στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου ήταν και το προκαθορισμένο ραντεβού για την διανομή των προϊόντων στους συμπολίτες μας. Αρχικά, προμηθεύσαμε με τρόφιμα άστεγους, εντός του νοσοκομείου. Όταν κατευθυνθήκαμε στο χώρο συναντήσεως εκτός του νοσοκομείου, διαπιστώσαμε ότι οι διευθυντές και κάποιοι γιατροί του νοσοκομείου έδιωξαν τους Έλληνες, για να μην πάρουν τρόφιμα και ρούχα από την Χρυσή Αυγή και είχαν φέρει Ρομά, με τους οποίους γέμισαν το πάρκο.

Εκτός λοιπόν από τις απαράδεκτες και τραγικές αντισυγκεντρώσεις που διοργανώνουν εναντίον του κινήματος μας, όταν εμείς μοιράζουμε τρόφιμα σε μόνο έλληνες συμπολίτες μας, τώρα διώχνουν και τους έλληνες άστεγους για να μην δεχτούν βοήθεια από την Χρυσή Αυγή. Άρχισαν δε αμέσως μετά να προκαλούν με σκοπό να δημιουργήσουν θέμα, για να δικαιολογήσουν την κλήση που ήδη είχαν κάνει στην αστυνομία. Το αποτέλεσμα ήταν να γεμίσει η περιοχή από αστυνομικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων δυνάμεων των ΜΑΤ, ενώ δεν είχε διαπραχθεί τίποτα το παράνομο.

Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι η αλήθεια πως η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που βρίσκεται με κάθε τρόπο στο πλάι των Ελλήνων, πονάει. Το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής ενοχλεί όλους τους εχθρούς των Ελλήνων. Όσες αντισυγκεντρώσεις και να κάνετε, όσο και να κρύβεστε πίσω από τις δυνάμεις του κράτους του μνημονίου, θα μας συναντάτε μπροστά σας σε κάθε σας βήμα. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει κανονικότατα το κοινωνικό της έργο χωρίς φόβο και με πίστη. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Μέχρι την τελική Νίκη.

Υ.Γ.: Μέχρι και για άρνηση ιατρών να λάβουν αίμα από εθελοντές αιμοδότες της Χρυσής Αυγής έκαναν λόγο τα ξεφτλισμένα ΜΜΕ (enikos.gr κλπ). Φυσικά τα μέλη μας δεν πήγαν για αιμοδοσία στο Κρατικό της Νίκαιας, καθώς η επόμενη οργανωμένη αιμοδοσία της Πράσινης Πτέρυγας της Χρυσής Αυγής έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο. Αλλά όταν συνεννοούνται συριζαίοι γιατροί με συστημικούς δημοσιογράφους, τα παραμύθια και οι ανοησίες ξεπερνούν κάθε όριο» καταλήγει η ανακοίνωση.