Μακάβριο εύρημα στην Ερέτρια: Βοσκός εντόπισε ανθρώπινο σκελετό

Έφερε τα ρούχα και τα παπούτσια του - Πιθανότατα ανήκει σε γυναίκα


ΕΛΛΑΔΑ
10:05
27/06/2019
Μακάβριο εύρημα στην Ερέτρια: Βοσκός εντόπισε ανθρώπινο σκελετό
2
loading

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε ένας βοσκός το πρωί της Τετάρτης (26/6) σε απόκρημνη περιοχή που βρίσκεται έξω από την Ερέτρια και συγκεκριμένα στο ύψος της 4ης χ/θ του δρόμου που οδηγεί στο Θεολόγο.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Σε ένα απότομο σημείο απ’ όπου κοντά είχαν περάσει τα ζώα του, είδε κάτι που έμοιαζε με άνθρωπο και ειδοποίησε την αστυνομία. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας, έφθασαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για ανθρώπινο σκελετό που έφερε ακόμη τα ρούχα και τα παπούτσια του και πιθανότατα ανήκει σε γυναίκα.

Περισυνελέγη και εστάλη για ανθρωπολογική εξέταση στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΕΚΠΑ από όπου αναμένονται τα αποτελέσματα, παράλληλα με τις έρευνες των αστυνομικών για την ταυτοποίηση με αγνοούμενες γυναίκες όχι μόνο από την περιοχή της Εύβοιας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Ρενα Νεραντζουλη Σητεία Κρήτης

    Το να μπορεί κανείς να οδηγά εξυπηρετεί τον εαυτό του αλλά και την οικογένεια του Το να σέβονται τις διατάξεις του νόμου είναι παράταση ζωής και για αυτόν αλλά και για τους άλλους Το να παρατηρήσεις άνθρωπο πληγωμένο χωρίς βοήθεια είναι έγκλημα εκ προμελέτης και πρέπει να υποστεί τις συνέπειες

    1. avatar ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ

      ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει