Πανελλήνιες 2019: Οι εντυπώσεις των μαθητών ΕΠΑΛ για τα θέματα στα Νέα Ελληνικά

Δείτε τι δήλωσαν για την εξέτασή τους στο πρώτο μάθημα


ΕΛΛΑΔΑ
10:42
06/06/2019
Πανελλήνιες 2019: Οι εντυπώσεις των μαθητών ΕΠΑΛ για τα θέματα στα Νέα Ελληνικά
loading

Με το μάθημα των Νέων Ελληνικών ξεκίνησε σήμερα η «μάχη» των Πανελληνίων Εξετάσεων. Οι υποψήφιοι των επαγγελματικών λυκείων φάνηκαν σχετικά ικανοποιημένοι από το επίπεδο δυσκολίας των εξετάσεων, καθώς συμφώνησαν στο ότι τα θέματα ήταν βατά, ειδικά εάν κάποιος ήταν καλά προετοιμασμένος.

Ένας υποψήφιος για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, που έδωσε εξετάσεις στο 1ο ΕΠΑΛ Καισαριανής, σημείωσε: «Ήταν κάτι διαφορετικό από τις εξετάσεις του σχολείου. Τα θέματα ήταν πιο δύσκολα και αφορούσαν μόνο αυτούς που ήταν προετοιμασμένοι».

Για το εάν είχαν παγίδες, απάντησε: «Όχι, όχι ιδιαίτερα. Είχες κάποιες δύσκολες λέξεις, αλλά είχε την ερμηνεία».

Αναφορικά με το πώς έγραψε εκείνος, είπε: «Μια χαρά» και απάντησε ότι δεν είχε ιδιαίτερες δυσκολίες, παρά μόνο στο γεγονός ότι «ήταν αρκετές οι λέξεις». Ενώ είπε ότι τα θέματα της έκθεσης ήταν δύο.

Ένας άλλος μαθητής στο ίδιο εξεταστικό κέντρο, επισήμανε: «Περίμενα πιο δύσκολα θέματα είναι η αλήθεια. Πιστεύω ότι έγραψα αρκετά καλά, γι’ αυτό που περίμενα. Όλοι πιστεύω ότι μπορούν να γράψουν πάνω από τη βάση».

Σχετικά με το εάν παρατήρησε άγχος στην αίθουσα, σημείωσε: «Δεν μου φάνηκε κανείς αγχωμένος. Δεν ήταν τα θέματα δύσκολα για να αγχωθούμε».

Δείτε το βίντεο του newsbeast.gr:

Βίντεο-ρεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει