Η Κάρμεν Ρουγγέρη βρισκόταν από την αρχή της καριέρας της δίπλα στα παιδιά. Αυτό το κάνει ακόμη και σήμερα όταν διδάσκει υποκριτική στους νέους. Τους συμβουλεύει πώς να σταθούν στη σκηνή αλλά και πώς να κινηθούν στα πρώτα τους βήματα στο δύσκολο επάγγελμα που λέγεται ηθοποιός. Έτσι, έμαθε όμως κι εκείνη και αυτό θέλει να κάνει.

Η ηθοποιός σπούδασε τραγούδι στο Ελληνικό Ωδείο και θέατρο στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης και Πειραϊκού Συνδέσμου, απ’ όπου αποφοίτησε με άριστα. Έκανε ειδικές σπουδές πάνω στην όπερα στο Πανεπιστήμιο της Περούτζια. Έλαβε μέρος σε πάρα πολλές παραστάσεις στο θέατρο και συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές.

Εκτός όμως από αυτά, έχει γράψει και θεατρικά έργα για παιδιά.

Αυτή την περίοδο, όπως λέει στο newsbeast.gr διδάσκει υποκριτική στον Ίασμο και το πρώτο πράγμα που λέει στους μαθητές της είναι να έχουν και μία επιλογή ακόμη γιατί ο χώρος τους είναι πολύ δύσκολος.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη ανεβάζει το έργο «Αίσωπος», του οποίου επιμελείται το σενάριο και τη σκηνοθεσία καθώς και δύο ακόμη παραστάσεις. Μόλις αυτές ολοκληρωθούν, όπως αναφέρει, θα ακολουθήσουν περιοδείες ενώ «το όνειρό μου είναι να καταφέρω να βγάλω τον Ιάσονα με την Αργοναυτική εκστρατεία στο εξωτερικό γιατί είναι μία πάρα πολύ καλή παραγωγή. Θα το δούμε όμως αυτό», επισημαίνει.

Έχει όμως αναλάβει με την ομάδα της και μία δωρεάν παράσταση που γίνεται κάθε εβδομάδα σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας. Συμμετέχει επίσης σε διαφημίσεις όταν πρόκειται για φιλανθρωπικό σκοπό. «Θα έλεγα πάντοτε ναι σε θέματα αντικαπνιστικά ή θέματα που αφορούν την υγεία των συνανθρώπων μου. Θα το έκανα και θα το κάνω πάντοτε δωρεάν για τους συνανθρώπους μου», υποστηρίζει.

Στον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο της γράφει και ετοιμάζει νέα πράγματα κυρίως για τα παιδιά που υπεραγαπά.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».