Νέες στάσεις εργασίας για δικαστές και εισαγγελείς

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στη Δικαιοσύνη


ΕΛΛΑΔΑ
6:33
10/12/2012
Νέες στάσεις εργασίας για δικαστές και εισαγγελείς
2
loading

Μέχρι τις 19 Ιανουαρίου 2013 αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους οι δικαστές και εισαγγελείς, με βάση την απόφαση που πήραν στη Γενική Συνέλευσή τους το Σάββατο.

Με βάση τις νέες κινητοποιήσεις θα κατεβαίνουν από τις έδρες τους στις 12 κάθε μεσημέρι έως το τέλος του ωραρίου τους στις 15:00, ενώ μέχρι σήμερα κατέβαιναν από 10:00-15:00.

Επίσης, ανέτρεψαν παλαιότερη απόφαση τους η οπαία απαγόρευε τη δημοσίευση των δικαστικών αποφάσεων εκτός από τις επείγουσες και από εδώ και στο εξής θα δημοσιεύουν πλέον κανονικά όλες τις αποφάσεις.

Στις 19 Ιανουαρίου η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων θα συνεδριάσει για να καθορίσει την περαιτέρω στάση της.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Κωστής

    Σαφώς παραβιάζουν το Σύνταγμα.... ΝΤΡΟΠΗ τους !!! Παράλληλα, ως διόλου αντικειμενικοί κριτές, παραβιάζουν ΚΑΙ τον ΟΡΚΟ τους και ή δεν εκδίδουν αποφάσεις ή το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ εκδίδουν ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, τιμωρώντας ο ίδιο το Κράτος, δηλαδή ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ... Βλέπε την τελευταία απόφαση του Πολυμελούς για το Ειδικό Τέλος που εισπράττει η ΔΕΗ, και που ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ κρίθηκε Συνταγματική από το Συμβούλιο της Επικρατείας, Ανώτατο Δικαστήριο και Αρμοδιότερο να κρίνει την συνταγματικότητα.... Χαρακτηριστική της ανύπαρκτης αντικειμενικότητας της απόφασης του Πρωτοδικείου, το ότι επιβάλλει χρηνατική ποινή 300 Ευρώ στη ΔΕΗ για κάθε παράβαση.... Ξέραμε οι σχετικοί περί την Δικαιοσύνη, Χρόνια τώρα, τα ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ, αλλά το ΠΑΡΑΚΑΝΑΝ !!!!

  2. avatar Ομηρος ομηρόπουλος

    ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ?? ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ! ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΚΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει