Τραυματισμοί φαντάρων σε μεταφορά προσωπικού στη Σύμη

Και οι δύο οπλίτες μεταφέρθηκαν για εξετάσεις στη Ρόδο


ΕΛΛΑΔΑ
20:17
21/01/2019
Τραυματισμοί φαντάρων σε μεταφορά προσωπικού στη Σύμη
2
loading

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού ενημέρωσε για τον τραυματισμό δύο στρατιωτών στη Σύμη κατά τη διάρκεια δρομολογίου με υπηρεσιακό όχημα για μεταφορά προσωπικού.

Συγκεκριμένα το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι: «Τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, στη νήσο Σύμη, στην Περιοχή Ευθύνης της 95 ΑΔΤΕ της ΑΣΔΕΝ, και περί ώρα 15:30, στρατιωτικό όχημα Τύπου Mercedes 290 GD, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο μεταφοράς προσωπικού (εξοδούχους Οπλίτες Θητείας), από το στρατόπεδο προς την πόλη της Σύμης, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δύο εκ των πέντε επιβαινόντων Οπλιτών.

Ο Στρατιώτης Πεζικού Σ.Π. τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι και του έγιναν 8 ράμματα από τον Ιατρό της Μονάδας. Ο Στρατιώτης Πεζικού Ι.Μ. ένιωσε ενοχλήσεις στη δεξιά του κνήμη. Και οι δύο οπλίτες μας διακομίζονται σήμερα το απόγευμα για ακτινογραφίες στο 95 ΤΥΕΘ στη Ρόδο, με το πλοίο της γραμμής.

Οικείοι των στρατιωτών μας ενήμεροι για το περιστατικό, τα ακριβή αίτια του οποίου, διερευνώνται αρμοδίως.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Διεθνιστής

    Κατάργηση του στρατού! Να τελειώνουμε επιτέλους...

  2. avatar 2019

    Πάω στοίχημα ότι ο οδηγός θα την πληρώσει και όχι το ΓΕΣ που επιτρέπει να κινούνται οχήματά με λάστιχα οκταετίας και βάλε!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει