Ξεκίνησαν τα Κοινωνικά Φροντιστήρια στο Ίλιον

Οι εγγραφές ξεπερνούν τις 180


ΕΛΛΑΔΑ
11:43
25/10/2012
Ξεκίνησαν τα Κοινωνικά Φροντιστήρια στο Ίλιον
loading

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση γονέων και παιδιών στη λειτουργία των Κοινωνικών Φροντιστηρίων στο Ίλιον, μια προσπάθεια που ξεκίνησε με στόχο την ανακούφιση των οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο ξεκινά με 40 εθελοντές καθηγητές και 12 φοιτητές επί πτυχίω, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή οι εγγραφές ξεπερνούν τις 180.

Το Φροντιστήριο λειτουργεί χωρίς κανένα κριτήριο επιλογής των μαθητών, ενώ λόγω της αυξανόμενης ζήτησης συμμετοχής στις 17 Οκτωβρίου ο δήμος πραγματοποίησε νέο κάλεσμα για τη στήριξη των φροντιστηρίων, το οποίο έτυχε της θετικής ανταπόκρισης των εκπαιδευτικών της πόλης.

«Το Ίλιον εξακολουθεί να δίνει μαθήματα ανθρωπιάς και ξέρει να δείχνει το πρόσωπο της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Όπως κάθε κοινωνικός θεσμός, έτσι και τα Κοινωνικά Φροντιστήρια δίνουν καθημερινά εξετάσεις, από τη συνεχή ανταπόκριση των εκπαιδευτικών στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες. Με τη στήριξη της Ένωσης Γονέων Ιλίου, της εθελοντικής προσφοράς της εκπαιδευτικής κοινότητας και των νέων επιστημόνων του Δήμου Ιλίου, είμαι σίγουρος για την επιτυχία του εγχειρήματος. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλον, διδάσκοντας στα παιδιά μας τον τρόπο να είμαστε αλληλέγγυοι» είπε ο δήμαρχος Νίκος Ζενέτος.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει