Ραντεβού με Τσακαλώτο θα έχουν την άλλη εβδομάδα οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Ολοκληρώθηκε η συνάντησή τους στο υπουργείο Οικονομικών


ΕΛΛΑΔΑ
14:39
03/10/2018
Ραντεβού με Τσακαλώτο θα έχουν την άλλη εβδομάδα οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ
loading

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της αντιπροσωπείας των εργαζομένων της ΠΟΕ- ΟΤΑ στο υπουργείο Οικονομικών, όπου κατέληξε η πορεία διαμαρτυρίας στα πλαίσια της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας -από κοινού με άλλες Ομοσπονδίες του Δημοσίου και με την στήριξη της ΑΔΕΔΥ- ενάντια στην περικοπή του επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας.

Όπως προκύπτει, σύμφωνα με τις δηλώσεις που πραγματοποίησαν εξερχόμενοι του υπουργείου, θα υπάρξει συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, για την επόμενη βδομάδα, χωρίς ακόμα να γνωρίζουν την ημέρα που αυτή θα πραγματοποιηθεί. Όπως είπαν, θα ενημερωθούν σχετικά μέχρι την Παρασκευή.

«Δεν πρόκειται να δεχθούμε καμία περικοπή του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας.Πόσο μάλλον, όταν οι συνθήκες εργασίας είναι άθλιες, παρατηρείται έλλειψη ακόμη και των στοιχειωδών μέσων όσον αφορά στην υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων, δεν παρέχονται τα είδη ατομικής προστασίας, ο μηχανολογικός εξοπλισμός είναι απαρχαιωμένος και υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε μόνιμο προσωπικό», τονίζει -μεταξύ άλλων- η Ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της.

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει