Υπάρχουν άνδρες που φορούν καλοκαίρι και χειμώνα καπέλο, δημιουργώντας ένα casual στυλ, νεανικό και πολύ χαλαρό! Το αμέσως επόμενο αξεσουάρ που είναι στάνταρ για τους άνδρες είναι το ρολόι, το οποίο αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα, το στυλ και το ξεχωριστό γούστο του καθενός. Χωρίς το look σας να φαίνεται «φορτωμένο» οι 3GUYS σας προτείνουν αυτά τα δύο αξεσουάρ για να διαμορφώσετε το αγαπημένο σας outfit, δίνοντας το προσωπικό σας στίγμα στην εμφάνισή σας.

Καπέλο μαυρόασπρο floral!

3guys Πολύ trendy πρόταση για το καλοκαίρι και όλες τις στιγμές σας στην παραλία. Το μοτίβο μπορεί να παραπέμπει σε ένα hip hop style, ωστόσο μπορεί να χαρίσει τέλειο look σε κάθε εμφάνιση στην παραλία ή σε street style στους δρόμους της πόλης. Βρείτε το καπέλο τύπου τζόκεϊ με δίχτυ στο πίσω μέρος, εδώ.

Unisex καπέλο

3guys Ιδιαίτερο καπέλο παραλλαγή με ψηφιακό τύπωμα μπροστά και μονόχρωμο πίσω. Φοριέται τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες. Για κάθε ώρα της ημέρας, ιδιαίτερα το καλοκαίρι θα γίνει το στάνταρ αξεσουάρ σας.

Ρολόι με γνήσιο Νubuck δερμάτινο λουρί

3guys Πανέμορφο καντράν σε ασπρόμαυρο με δείκτες, χωρίς νούμερα και δερμάτινο λουράκι που φοριέται με casual και πιο formal στυλ. Κατασκευάζεται από τους 3GUYS και έρχεται στην πόρτα σας σε λίγες ώρες. Με εγγύηση 2 χρόνων. Είναι ακατάλληλο για κατάδυση. Βρείτε εδώ περισσότερα ανδρικά ρολόγια.

Μοντέρνο μπρασελέ

3guys Με δερμάτινο μπρασελέ λουράκι και ένα πολύ όμορφο καντράν με εμφάνιση διπλής ώρας για πολύ μεγάλη πρακτικότητα, το ρολόι 3GUYS ταιριάζει τέλεια με κάθε look και είναι ένα διαχρονικό σχέδιο που μπορείτε να κρατήσετε για πολλά χρόνια! Φορέστε το με κοστούμι και με πιο casual outfit. Αποκτήστε το με ένα κλικ, με εγγύηση 2 χρόνια. Το ηλεκτρονικό κατάστημα 3GUYS είναι στη διάθεσή σας πάντα με τις καλύτερες τιμές. Βρείτε τα ανδρικά καπέλα και τα μοντέρνα ρολόγια, με ένα κλικ.