Πότε πληρώνονται ΚΕΑ και επίδομα παιδιού

Μέσα στις επόμενες μέρες η καταβολή των χρημάτων


ΕΛΛΑΔΑ
9:55
25/06/2018
Πότε πληρώνονται ΚΕΑ και επίδομα παιδιού
2
loading

Εβδομάδα πληρωμής είναι η τρέχουσα για σειρά επιδομάτων. Την ερχόμενη Τρίτη, 26 Ιουνίου (ή συνήθως Δευτέρα μεσημέρι) πιστώνεται στους λογαριασμούς των δικαιούχων η Β δόση του Επιδόματος Παιδιού 2018. Τα χρήματα όμως θα φαίνονται και θα είναι διαθέσιμα από το απόγευμα της Δευτέρας στους λογαριασμούς.

Η επικείμενη πληρωμή της Β δόσης αφορά τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο και θα συμπεριλαμβάνει όλες τις τυχόν αναδρομικές οφειλές από την αρχή του έτους για το νέο Επίδομα Παιδιού.

Από τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης θα ξεκινήσει η πίστωση των χρημάτων του ΚΕΑ στους δικαιούχους ενώ θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη.

Η πληρωμή αφορά τις αιτήσεις που εγκρίθηκαν έως τις 31 Μαΐου 2018, όπως ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.

Το ποσό των 62.181.679,24 ευρώ θα καταβληθεί σε 279.889 δικαιούχους και αφορά συνολικά 610.000 άτομα. Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί, χωρίς κανέναν περιορισμό, για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, επισημαίνει ότι οι δικαιούχοι του ΚΕΑ πρέπει να απευθύνονται στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Παυλος_

    Είναι ολοφάνερο ότι δε την πάει ο Έλληνας την αλληλεγγύη. Του κάθετε στο στομάχι ρε παιδί μου. Όχι μόνο να πεινάσει η κατσίκα του αλλά και να ψοφήσει ώστε να χαρεί απο την δυστυχία του άλλου. Το επίδομα στον χτυπημένο από τη΄μοίρα μεροκαματιάρη, αυτόν που δεν έκλεψε, αυτόν που δε κορόιδεψε που δε πλούτισε πουλώντας τα νοθευμένα, τα φύκια σαν μεταξωτές κορδέλες, που δεν έκλεψε από τους φόρους που δεν καταπάτησε, είναι προτροπή στην τεμπελιά.
    Μπράβο στα παιδιά που έχουν αυτή την άποψη. Μπράβο και πάλι μπράβο. Και επιδή η μοίρα παίζει άσχημα παιχνίδια και ο τροχός γυρίζει, να θυμηθούμε να τα κόψουμε όλα αυτά τα αλληλέγγυα όταν έρθουν στη δύσκολη αυτά τα εξυπνοπούλια μας.
    Μέχρι τότε να είναι καλά να μας θυμίζουν ότι το να είσαι αλληλέγγυος σημαίνει ότι δεν είσαι τουλάχιστον βλάκας.

  2. avatar Χρήστος

    Ζήστε με τα επιδόματα και όχι από την δουλειά

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει