Με κεντρικό σύνθημα: «Καθαρά Δευτέρα- Καθαρός Πειραιάς, πετάμε το χαρταετό μας, δεν πετάμε τα σκουπίδια μας», ο δήμος Πειραιά προγραμματιζεί τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας με τα παραδοσιακά κούλουμα, στην παραλία της Φρεαττύδας, από τις 11:00 έως τις 17:00… καιρού επιτρέποντος.

Ο Σπύρος Πολυκανδριώτης με οκταμελή ορχήστρα, θα διασκεδάσει τους Πειραιώτες με παραδοσιακά, ρεμπέτικα, σμυρνέικα, δημοτικά και νησιώτικα τραγούδια, ενώ θα προσφερθούν σαρακοστιανές λιχουδιές και άφθονο κρασί.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιδότοπο, καλλιτεχνικά δρώμενα, δημιουργική απασχόληση παιδιών και πολλές εκπλήξεις. Σε περίπτωση που ο καιρός δεν το επιτρέψει οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γήπεδο «Π. Σαλπέας» και στο Γυμναστήριο «Βεϊκου», στη γέφυρα Καραϊσκάκη.

Στον Κορυδαλλό, έχει προγραμματιστεί παραδοσιακό γλέντι με χορό και σαρακοστιανά εδέσματα από τους τοπικούς συλλόγους στην πλατεία Αγ. Γεωργίου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.