Καταθέτουν τις πινακίδες για να μην πληρώσουν τα τέλη

Οι πολίτες δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα οικονομικά βάρη


ΕΛΛΑΔΑ
10:00
07/12/2011
Καταθέτουν τις πινακίδες για να μην πληρώσουν τα τέλη
7
loading

Δεν έχει προηγούμενο ο αριθμός των πολιτών που τρέχουν στις κατά τόπους εφορίες με σκοπό να παραδώσουν τις πινακίδες από τα αυτοκίνητα τους.

Συγκεκριμένα, στο Μηχανολογικό για να χωρέσει τις πινακίδες που έχουν καταθέσει στο Ηράκλειο, οι ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων αυτοκινήτων.

Όπως διαβάζουμε στην «Πατρίς» κάθε ρεκόρ αναμένεται να σπάσουν φέτος οι καταθέσεις πινακίδων, ώστε να μην πληρωθούν τέλη κυκλοφορίας. Ο αριθμός των κατατεθειμένων πινακίδων, μόνο για τα ενοικιαζόμενα στο Ηράκλειο, προβλέπεται να ξεπεράσει τις 10.000 και να σπάσει κάθε ρεκόρ προηγούμενων ετών.

Ρεκόρ θα σπάσουν όμως, σύμφωνα με όλες τις προβλέψεις και οι καταθέσεις πινακίδων οχημάτων ιδιωτών στις εφορίες, αφού ολοένα και περισσότεροι ιδιοκτήτες παροπλίζουν τα οχήματα τους, προκειμένου να ελαφρύνουν κάπως τη σωρεία φόρων που καλούνται να πληρώσουν.

Με αυτά τα δεδομένα, αλλά και την εικόνα που παρατηρείται σε ολόκληρη την Ελλάδα, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως το 2011, θα είναι η κορυφαία χρονιά σε κατάθεση πινακίδων, ξεπερνώντας ακόμα και το 2009.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

7
σχόλια
 1. avatar kiekeboe

  πάμε για κανα καφέ μπες μες στο καμπριολέ πάμε για κανα καφέ............................

 2. avatar αρτέμης αξαρλής

  Όταν η βλ...α των κυβερνώντων συνεχίζεται ιδού η κατάληξη. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος για ποιό λόγο τα τέλη κυκλοφορίας δεν ξεκινούν με δόσεις απ\' την αρχή του χρόνου και περιμένουν να μας τα φορτώσουν όλα μαζί?

 3. avatar pp

  Καταθέτεις πινακίδες για να μην πληρώσεις τέλη κυκλοφορίας, αλλά νομίζω ότι επειδή εξακολουθείς να έχεις το όχημα στην κυριότητά σου, φορολογείσαι γι\' αυτό ως τεκμήριο διαβίωσης ! Αν υπάρχει στην παρέα φοροτεχνικός ας το δει να μας ενημερώσει ....

  1. avatar grigoris

   Οχι. Καταθέτοντας πινακίδες γλιτώνεις απο όλα !!! Εγώ τις κατέθεσα τον περασμένο χρόνο και φορολογικά ήδη έχω γλιτώσει ένα μεγάλο ποσό...(1.100 τέλη, 65 ΚΤΕΟ, 750 ασφάλεια, 3.000 βενζίνες, 350 συνεργείο, 350 διάφορα, συν φορολογικές ελαφρύνσεις από την επόμενη φορολογική δήλωση...) Πήρα ποδήλατο !!!

   1. avatar eltassos

    γρηγορη και τα τεκμηρια γλυτωδες και τις εκτακτες εισφορες και δεν ρυπαινεις..καλα τους εκανεσ (το ιδιο εκανα και εγω)..παω με μετρο

   2. avatar TAMARON

    μπράβο Γρηγόρη!!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει