Πυρά από Καλαφάτη σε Μπουτάρη για την απουσία του από τις εκδηλώσεις για τους Πόντιους

«Επέλεξε να κρυφτεί και να μην εμφανιστεί στις εκδηλώσεις μνήμης που έγιναν στη Θεσσαλονίκη»


ΕΛΛΑΔΑ
21:47
21/05/2017
Πυρά από Καλαφάτη σε Μπουτάρη για την απουσία του από τις εκδηλώσεις για τους Πόντιους
3
loading

Την απουσία του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη από τις εκδηλώσεις που έγιναν την Παρασκευή για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στηλιτεύει με ανακοίνωσή του ο βουλευτής της Ν.Δ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει» Σταύρο Καλαφάτης.

«Για άλλη μία φορά, η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης και ο δήμαρχος προσωπικά, ήταν απόντες από εμβληματικά θέματα και εκδηλώσεις της πόλης. Επέλεξαν να κρυφτούν και να μην εμφανιστούν στις συγκεντρώσεις που έγιναν στη Θεσσαλονίκη, για να τιμηθούν τα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Η απουσία τους ήταν εκκωφαντική! Έπρεπε να το περιμένουμε: Είναι ο ίδιος δήμαρχος και η ίδια διοίκηση που, πριν μερικά χρόνια, αρνήθηκαν να παραχωρήσουν δημόσιο χώρο, στις οργανώσεις των Ποντίων, για να τιμήσουν τα θύματα της Γενοκτονίας...», υπογραμμίζει ο κ. Καλαφάτης.

Αναφέρει, ακόμα, ότι η διοίκηση του δήμου αρνείται να συζητήσει πρόταση του για τη δημιουργία Μουσείου του Προσφυγικού Ελληνισμού.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Χυπνάτε….

    Γιατί να πάει; Αυτός δε σκίζεται για την υστεροφημία του Κεμάλ Ατατούρκ και θέλει να κάνει τζαμί; \'Εχει δηλώσει ότι η πόλη «έχει το προνόμιο να είναι η γενέθλια πόλη του Κεμάλ\" και ότι δεν τον νοιάζει οτι ηταν σφαγέας.

  2. avatar Hawk

    Να τον χαίρεστε αγαπητοί μου Θεσσαλονικείς τον κ. Δήμαρχο. Οι δε φίλοι Πόντιοι της πόλης, στις ερχόμενες εκλογές ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Με το συμπάθειο.

  3. avatar Qwertidis

    Να δεχτεί τα πυρά κ ο πρόεδρος της νέας δημοκρατίας και άλλων κομμάτων για τον ιδιο λογο

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει