Περισσότεροι από 170.000 Έλληνες έκαναν αποποίηση κληρονομιάς μέσα σε τέσσερα χρόνια

Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν εκτίναξη του αριθμού τα τελευταία χρόνια


ΕΛΛΑΔΑ
12:56
15/03/2017
Περισσότεροι από 170.000 Έλληνες έκαναν αποποίηση κληρονομιάς μέσα σε τέσσερα χρόνια
4
loading

Στοιχεία για τις αιτήσεις αποποίησης κληρονομιάς στα ειρηνοδικεία της χώρας, από το 2013 έως και το 2016, διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

Το έγγραφο διαβιβάστηκε σε ερώτηση που είχε καταθέσει ο αείμνηστος Ευάγγελος Μπασιάκος, στα τέλη του 2016, με την οποία ζητούσε να ενημερωθεί σχετικώς.

Όπως προκύπτει από το έγγραφο του υπουργού Δικαιοσύνης, που δημοσιεύει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι αιτήσεις αποποίησης κληρονομιών διαμορφώθηκαν ως εξής: το 2013 ανήλθαν σε 29.199, το 2014 σε 41.388, το 2015 σε 45.628 και το 2016 σε 54.422.

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Sotiris

  ........ ναι, αλλά μένουμε στο Ευρώ ! στο νόμισμα των θεών !
  Παραμένουμε ισότιμοι με τους "ισότιμους" εταίρους μας και για το καλό μας, μας βάζουν και άλλα μέτρα, και άλλους φόρους και άλλες μειώσεις μισθών συντάξεων, που με μεγάλη δυσκολία και μετά από τεραστίων διαστάσεων διαπραγματεύσεις θα ψηφίσει το τσίριζα και μετά θα φέρουμε το μητσοτάκης να τα υλοποιήσει ! ! ! ! ! ! ! !
  Μετά μου λέτε να μην ψηφίσω χρυσά αυτά, ή λεβέντη των λεβέντηδων !

  1. avatar ναι..

   ...και με δραχμη να δουμε πως θα αποπληρωνες...

   1. avatar Sotiris

    φίλε μου ναι, πίστεψέ με υπάρχει τρόπος. Άλλωστε ποτέ μην ξεχνάς, ότι όλων μας ΟΛΑ τα δάνεια έχουν μεταφερθεί εις δεκαπλούν στις επόμενες γενεές μας, μέσω και των τριών (μέχρι τώρα) Εθνοκτόνων και μοναδικών ανά την υφήλιο (ως προς τον τρόπο) ανακεφαλαιώσεων των τραπεζών ! Κανονικά εμείς τώρα ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ να πληρώνουμε, απλά να ασχοληθούμε με την ανασυγκρότησή μας. Αυτό εάν θέλεις συζήτησέ το με όποιον σοβαρό οικονομολόγο ή έχοντα γνώση των οικονομικών μπορείς.

 2. avatar andy

  Πάρτε ακίνητα, εξοχικα και χωράφια...να δω τι θα τα κάνετε! Ή μάλλον που θα τα βάλετε...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει