Τα Grace Hotels Group (www.gracehotels.com), ο πολυβραβευμένος όμιλος boutique ξενοδοχείων, ανακοίνωσε την είσοδό του στην αγορά της Ασίας με την απόκτηση του ξακουστού Yi House Hotel, σε συνεργασία με τους παλιούς ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της φημισμένης περιοχής του Πεκίνου 798 Art District, ενός από τα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης όπου χτυπά η καρδιά της σύγχρονης τέχνης, αρχιτεκτονικής, θεάτρου και μουσικής, φιλοξενώντας γεγονότα διεθνούς εμβέλειας. Σύντομα θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό ως Grace Beijing και θα είναι η νεότερη είσοδος στην οικογένεια των Grace Hotels, τα οποία αποτελούν μέλος του παγκόσμιου ομίλου Libra Group.

Τριάντα πολυτελή δωμάτια, καθένα με τις δικές του σχεδιαστικές αναφορές και μοναδική σύγχρονη διακόσμηση, σας περιμένουν στο Grace Beijing. Το φημισμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου έχει πλέον μετονομαστεί σε «Yi House», προς τιμή της ιστορίας και των καταβολών του ξενοδοχείου, σερβίροντας μεσογειακές και ασιατικές γεύσεις, ξεχωρίζοντας για το μοναδικό κελάρι κρασιών που διαθέτει.

Το Grace Beijing αποτελεί το πρώτο απόκτημα των Grace Hotels στην ευρύτερη περιοχή, ενώ η διοίκηση του ομίλου σημειώνει ότι θα υπάρξουν και άλλα Grace Hotels στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού τα επόμενα χρόνια.

Επιπλέον, η απόκτηση του Yi House Hotel αποτελεί συνέχεια της σημαντικής επέκτασης του Ομίλου που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική στα τέλη του 2010, με την ανακοίνωση των Grace Panama, Grace Cafayate στην Αργεντινή και Vanderbilt Grace στο Newport Rhode Island των Η.Π.Α.