Έχοντας χτίσει μία σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές από το ξεκίνημα της οικονομικής ύφεσης, τα everest διαμορφώνουν ειλικρινείς προσφορές μειώνοντας τις τιμές σε δημοφιλή προϊόντα με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή αλλά και την διασφάλιση της καλύτερης δυνατής σχέσης μεταξύ ποιότητας και τιμής.

Οι μειώσεις αυτές που κατά το παρελθόν άγγιξαν μέχρι και το 40%, είναι στοχευμένες σε προϊόντα που προτιμούν συχνότερα οι καταναλωτές, όπως η τυρόπιτα, ο καφές, το γάλα κ.α.

Στο ίδιο πλαίσιο στήριξης των καταναλωτών, συμμετέχουν και στην πρωτοβουλία του ΟΑΕΔ, για μείωση τιμών στους κατόχους κάρτας ανεργίας, συμβάλλοντας έτσι στην οικονομική διευκόλυνση ενός ενεργού τμήματος της ελληνικής κοινωνίας.

Αποδεικνύοντας έμπρακτα την συμβολή τους στην προσπάθεια διατήρησης της κοινωνικής συνοχής, τα everest θα παρέχουν στους κατόχους κάρτας ανεργίας 10 % έκπτωση, στα καταστήματα everest με την ειδική σήμανση. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η μείωση τιμής αφορά σε όλα τα προϊόντα των everest.

Επιπλέον, τα Olympus Plaza Food Parks, οι πολυχώροι εστίασης στις εθνικές οδούς, βρίσκονται κοντά στις ανάγκες των καταναλωτών στηρίζοντας τους σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Στο πλαίσιο αυτό συμμετέχουν στην πρωτοβουλία του ΟΑΕΔ, για ειδικές τιμές μειώνοντας κατά 10% τις τιμές στα επώνυμα καταστήματα που φιλοξενούν στους κατόχους κάρτας ανεργίας 10% έκπτωση σε όλα τα είδη των καταστημάτων Olympus Plaza (εκτός των mini market).

Τα αγαπημένα ιταλικά εστιατόρια La Pasteria, γνωστά σε όλους για την γνήσια ιταλική κουζίνα δια χειρός Έκτορα Bottrini, στηρίζουν τους άνεργους συμμετέχοντας ενεργά στην εκστρατεία ειδικών τιμών του ΟΑΕΔ για τους κατόχους κάρτας ανεργίας.

Από τις 16 Μαΐου 20% έκπτωση σε όλα τα είδη του καταλόγου La Pasteria, στους κατόχους κάρτας ανεργίας.

Η συμμετοχή των εστιατορίων La Pasteria, διευκολύνει ένα σημαντικό και ενεργό τμήμα της κοινωνίας να απολαύσει ένα γνήσιο ιταλικό μενού σε ένα περιβάλλον ιταλικής trattoria, με 20% έκπτωση η οποία μάλιστα ισχύει για το σύνολο της παρέας με την οποία έχει επισκεφτεί το εστιατόριο!

Στην La Pasteria θα απολαύσετε γνήσια ιταλική pasta, θα γευθείτε την ναπολιτάνικη εκδοχή της pizza, αλλά και μια μεγάλη ποικιλία πιάτων από κρέας ή ψάρι σε ένα περιβάλλον μοντέρνας ιταλικής trattoria.