Προσπάθειες να καθαρίσουν την πόλη συνεχίζουν να καταβάλλουν τα συνεργεία καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, με το πρόβλημα να εστιάζεται πλέον στα στενά δρομάκια, καθώς υπάρχει έλλειψη στα μικρά απορριμματοφόρα.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης Στάθης Αβραμίδης ανέφερε πως έχει ήδη συγκεντρωθεί το 75% – 80% των σκουπιδιών που υπάρχουν στην πόλη και τις επόμενες ημέρες η εικόνα θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

Στο μεταξύ, για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα επισκέφτηκε το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, στην περιοχή του Φοίνικα, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστας Γκιουλέκας, ο οποίος άσκησε κριτική εναντίον του δημάρχου σχετικά με το θέμα των σκουπιδιών.

«Είμαι υποχρεωμένος να καταγγείλω τον δήμαρχο, γιατί πέρα από τις δηλώσεις και τις δημόσιες σχέσεις πρέπει να ασχοληθεί με τα αυτονόητα. Να καθαρίσει την πόλη», δήλωσε ο κ.Γκιουλέκας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.