Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι στο χωριό Σαράντη, όταν έσπασε αγωγός στον Μόρνο, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν χωράφια και να προκληθούν κατολισθήσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ, σημειώθηκε υποχώρηση σε τμήμα του τοιχίου του καναλιού μεταφοράς νερού από τον ταμιευτήρα του Μόρνου και διαρροή νερού, χωρίς ωστόσο να προκαλούνται προβλήματα στην ασφάλεια του πληθυσμού της περιοχής.

Στην περιοχή έσπευσαν τεχνικά συνεργεία για να αποκαταστήσουν τη ζημιά, το μέγεθος της οποίας δεν έχει εκτιμηθεί ακόμα.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα υπάρξουν προβλήματα στην υδροδότηση περιοχών της Αθήνας. Συγκεκριμένα, διακοπή νερού θα πραγματοποιηθεί από τις 7 το πρωί της Πέμπτης 31 Μαρτίου, έως τις 7 το απόγευμα της ίδιας μέρας σε περιοχές του δήμου Βάρης και Κορωπίου ενώ θα σημειωθεί πτώση της πίεσης του νερού έως και πλήρης διακοπής της παροχής στις περιοχές Χέρωμα, Κόρμπη και Μηλαδέζα του δήμου Βάρης καθώς και στις περιοχές Σκάρπιζα, Κίτσι και Βουρβάτσι στο δήμο Κορωπίου.

Όπως δήλωσε ο γγ δημοσίων Έργων, Γιάννης Οικονομίδης, το ρήγμα, το οποίο εκτείνεται σε βάθος 60 μέτρων, οφείλεται είτε στις βροχοπτώσεις, είτε σε διαρροή του ίδιου του καναλιού.