Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκε το 4χρονο αγόρι που, το βράδυ της Πέμπτης, φαίνεται πως ήπιε ποσότητα πετρελαίου και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων με έντονα συμπτώματα σοβαρής δύσπνοιας.
Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη
Σήμερα, Παρασκευή, οι θεράποντες ιατροί του 4χρονου πήραν την απόφαση να μεταφερθεί στο Ηράκλειο, για προληπτικούς λόγους, ώστε να βρίσκεται σε νοσοκομείο το οποίο διαθέτει ΜΕΘ Παίδων, σε περίπτωση που η κατάσταση της υγείας του παρουσιάσει επιδείνωση.
Ο πατέρας του μικρού παιδιού ανέφερε πως «αυτή τη στιγμή το εξετάζουν οι γιατροί εδώ. Η κατάστασή του είναι καλή, αλλά παρακολουθείται, ώστε να μην υπάρξει καμία επιπλοκή. Μέχρι στιγμής νοσηλεύεται στην κλινική, δεν έχει χρειαστεί να εισαχθεί στην εντατική».
Την ίδια στιγμή, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων, Μανώλης Καλλιονάκης, εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για την πορεία της υγείας του μικρού αγοριού, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση σταθερή.