Σοκάρει βίντεο ντοκουμέντο που έχει καταγράψει τη στιγμή που το όχημα χτυπά τον διανομέα στο Ηράκλειο, ενώ ο τραυματίας δηλώνει πως έχασε τις αισθήσεις του όταν χτυπήθηκε.

Στο βίντεο φαίνεται το όχημα να χτυπά τον διανομέα, όταν είχε σταματήσει με το μηχανάκι του σε διάβαση για να παραχωρήσει προτεραιότητα σε πεζή γυναίκα, όπως αναφέρει ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο 35χρονος διανομέας σύρθηκε για αρκετά μέτρα και, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 17χρονος οδηγός του αυτοκινήτου τον εγκατέλειψε τραυματισμένο στη μέση του δρόμου, στο Ηράκλειο.

Το θύμα περιέγραψε το ατύχημα: «Εγώ έχω σταματήσει απλά στη διάβαση γιατί βλέπω μια γυναίκα που θέλει να περάσει. Όταν την είδα και κοντοστάθηκε κατάλαβα ότι κάτι γίνεται και δεν πρόλαβα ούτε καν να γυρίσω το κεφάλι. Σερνόμουν στον δρόμο και ξύπνησα λίγο πριν έρθει να με πάρει το ασθενοφόρο. Δηλαδή στο χτύπημα έχασα τις αισθήσεις μου. Φορούσα κράνος αλλά από την πίεση και το πώς με χτύπησε μου έφυγε, γιατί με έγδαρε σε όλο το πηγούνι».

Ο πολυτραυματίας μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό γενικό νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου του έκαναν πάνω από 10 ράμματα. Αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες. «Έχω κάνει ράμματα στο κεφάλι και στη δεξιά και στην αριστερή πλευρά, έχω εκδορές και καρούμπαλα αλλά δόξα τω Θεώ όλα καλά, έχω κάνει κάταγμα στη μέση αριστερά», είπε.

«Ζώα να ήμασταν θα σταματούσες, δηλαδή θα έβλεπες έστω αν είμαι ζωντανός, έχουμε φτάσει στο σημείο να λέμε πως είμαστε τυχεροί που ήταν στον πιο κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν αν ήταν κάπου πιο απόμερα», συνέχισε ο τραυματίας.

Το μεσημέρι ο ανήλικος οδηγός εμφανίστηκε στην αστυνομία και συνελήφθη.