Υλικά

  • 150 γραμμάρια μαγιονέζα
  • 220 γραμμάρια φασόλια άσπρα κοσκινισμένα
  • ξύσμα από 1/2 λεμόνι
  • 1/2 κουταλιά της σούπας λεμονιού
  • 8 βραστά σφιχτά αυγά, κομμένα στα 2
  • 3 λωρίδες προσούτο κομμένες σε μικρές φέτες
  • Παρμεζάνα κομμένη σε λεπτές φέτες
  • λίγη πάπρικα

sidagi.gr


Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζετε τη μαγιονέζα, τα φασόλια στραγγισμένα και ξεπλυμένα, το ξύσμα λεμονιού και το χυμό του.

Τα τοποθετείτε σε πιατέλα, βάζετε στο κέντρο το μισό μείγμα και γύρω – γύρω τα καθαρισμένα αυγά.

Περιχύνετε με το υπόλοιπο μείγμα. Πάνω από κάθε αυγό βάζετε από μια μικρή φέτα από προσούτο και παρμεζάνα και πασπαλίζετε με λίγη πάπρικα