Ο εναλλακτικός τρόπος να φτιάχνεις μπέικον

Εξίσου τραγανός και πολύ πιο… καθαρός


ΣΥΝΤΑΓΕΣΝΕΑ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
8:06
18/02/2020
1
loading

Αυτό το μυστικό έχει δύο σκέλη και αλλάζει εντελώς τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει να φτιάχνουμε μπέικον.

Μας τον λέει ο επαγγελματίας μάγειρας Jean Presiler Melek, αλλά και αρκετά blogs εκεί έξω.

Κατά πρώτον, περνάς το μπέικον από αλεύρι πριν το μαγειρέψεις για να γίνει ακόμα πιο τραγανό.

Δεν μιλάμε για κανονικό πανάρισμα, αλλά για ελαφρύ πέρασμα από το αλεύρι πριν μπει στο τηγάνι. «Θα βγει υπέροχο και τραγανό και δεν θα γίνει χαμός στην κουζίνα», μας λέει ο Melek.

Το αλεύρωμα κρατά τα πράγματα πιο καθαρά στην κουζίνα. Αν θέλετε πάντως τον απολύτως καθαρό τρόπο, τότε βάζουμε το αλευρωμένο μπέικον στον φούρνο και όχι στο τηγάνι.

Αφού καλύψουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο, μας λέει εδώ η ιστοσελίδα SoupAddict, το περνάμε από λίγο αλεύρι και πιπέρι (και από τις δύο πλευρές) και το βάζουμε στον προθερμασμένο φούρνο.

Και περιμένουμε 20-25 λεπτά για το πιο τραγανό μπέικον της ζωής μας…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΔΙΟΓΕΝΗΣ Λυτταιος

    Εσυ τρως αυτες τις .....
    - αντε να μην πω -
    και ο (καθε) Διογενης (θα πρεπει να) σου πληρωνει τα ΝΟΣΗΛΕΙΑ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει