Υλικά

Εκτέλεση Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι σε μικρά κομματάκια. Σε τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Σοτάρουμε για λίγα λεπτά μέχρι να βγάλει τα υγρά του και προσθέτουμε το πολτοποιημένο σκόρδο. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Συγχρόνως κόβουμε με χοντρά κομματάκια τις καρδιές αγκινάριας και τις ρίχνουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε στο μείγμα αγκινάρας το σπανάκι, το κρεμμυδάκι, τυρί κρέμα, σάλτσα τσίλι, παρμεζάνα, γραβιέρα, μοσχοκάρυδο, μαύρο πιπέρι και ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα μέχρι να γίνει ένα απαλό μείγμα. Στη συνέχεια μοιράζουμε το μείγμα στα μανιτάρια (αφού τα έχουμε καθαρίσει πρώρα) πασπαλίζοντας με λίγη μοτσαρέλα. Ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις για 25 λεπτά. Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr