Υλικά

  • 1/2 καρπούζι
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού αγγούρι κομμένο σε κύβους
  • 1/2 φλ. τσαγιού φέτα θρυμματισμένη
  • 2 κ. σ. φρέσκο δυόσμο
  • 2 κ. γλ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Κόψτε το καρπούζι σε κύβους.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το αγγούρι με τη φέτα, το δυόσμο, το ελαιόλαδο και το αλάτι.
Βήμα 3
Προσθέστε το καρπούζι στο μείγμα με τη φέτα και ανακατέψτε καλά και προσεκτικά, ώστε να μην διαλύσετε τους κύβους καρπουζιού.
Βήμα 4
Γαρνίρετε με λίγο δυόσμο ακόμη, καλύψτε με μία διάφανη μεμβράνη και τοποθετήστε στο ψυγείο να κρυώσει όσο περισσότερο γίνεται πριν σερβίρετε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.