Υλικά

  • 1/2 καρπούζι
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού αγγούρι κομμένο σε κύβους
  • 1/2 φλ. τσαγιού φέτα θρυμματισμένη
  • 2 κ. σ. φρέσκο δυόσμο
  • 2 κ. γλ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι

Εκτέλεση

  1. Κόψτε το καρπούζι σε κύβους.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το αγγούρι με τη φέτα, το δυόσμο, το ελαιόλαδο και το αλάτι.
  3. Προσθέστε το καρπούζι στο μείγμα με τη φέτα και ανακατέψτε καλά και προσεκτικά, ώστε να μην διαλύσετε τους κύβους καρπουζιού.
  4. Γαρνίρετε με λίγο δυόσμο ακόμη, καλύψτε με μία διάφανη μεμβράνη και τοποθετήστε στο ψυγείο να κρυώσει όσο περισσότερο γίνεται πριν σερβίρετε.