Υλικά

  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 2 καρότα, ψιλοκομμένα
  • 2 κλωνάρια σέλινου, ψιλοκομμένα
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 2 κολοκυθάκια, σε κύβους
  • 1 πατάτα, σε κύβους
  • 3 φλ. τσαγιού σπανάκι
  • 3 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1/2 κ. γλ. πιπέρι
  • 1 σάλτσα ντομάτας
  • 2 φλ. ζυμαρικά για σούπα
  • 1,8 λίτρα ζωμό λαχανικών

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μία μεγάλη κατσαρόλα και σοτάρετε για τρία λεπτά τα καρότα με το σέλινο, το κρεμμύδι και την πατάτα, αφού αλατοπιπερώσετε.
Βήμα 2
Προσθέστε το σκόρδο και σοτάρετε για ένα λεπτό.
Βήμα 3
Ρίξτε τη σάλτσα ντομάτας, τα κολοκυθάκια και το ζωμό λαχανικών και ανακατέψτε.
Βήμα 4
Τοποθετήστε το καπάκι στην κατσαρόλα και σιγοβράστε για 45 λεπτά.
Βήμα 5
Προσθέστε το σπανάκι και τα ζυμαρικά, καλύψτε και σιγοβράστε για 10 λεπτά.
Βήμα 6
Αφήστε το να κρυώσει πριν σερβίρετε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.