Υλικά

  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 4 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
  • 450 γρ. baby καρότα
  • 8 μπουτάκια κοτόπουλου χωρίς κόκαλα
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1 κ. γλ. πιπέρι
  • 1 κ. γλ. σκόνη σκόρδου
  • 1 κ. γλ. βασιλικό
  • 1/2 φλ. τσαγιού βαλσάμικο ξύδι
  • 1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
  • 450 γρ. φασολάκια
  • Φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο, για γαρνιτούρα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ρίξτε το ελαιόλαδο και το σκόρδο στο κάτω μέρος μιας γάστρας.
Βήμα 2
Τοποθετήστε τα baby καρότα και από πάνω το κοτόπουλο.
Βήμα 3
Αλατοπιπερώστε και προσθέστε τη σκόνη σκόρδου, το βασιλικό και το ξύδι.
Βήμα 4
Πάνω από το κοτόπουλο τοποθετήστε το κρεμμύδι σε φέτες και καλύψτε με το καπάκι.
Βήμα 5
Μαγειρέψτε για 4 ώρες σε χαμηλή θερμοκρασία.
Βήμα 6
Στα τελευταία 30 λεπτά προσθέστε τα πράσινα φασόλια.
Βήμα 7
Πασπαλίστε με τον φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε αμέσως.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.