Υλικά

  • 225 γρ. σπαγγέτι
  • 225 γρ. κιμά από λουκάνικο
  • 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1 κ. γλ. πιπέρι
  • 2 φλ. σάλτσα ντομάτας
  • 1 φλ. τσαγιού γάλα
  • 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 2
Ζεστάνετε μια κατσαρόλα σε μέτρια- υψηλή θερμοκρασία και μαγειρέψτε τον κιμά από λουκάνικο.
Βήμα 3
Προσθέστε τα κρεμμύδια, το αλάτι και το πιπέρι και μαγειρέψτε μέχρι να μαραθούν τα κρεμμύδια και το λουκάνικο να πάρει ένα καφετί χρώμα.
Βήμα 4
Προσθέστε τη σάλτσα ντομάτας, το γάλα και τον βασιλικό και αφήστε να βράσει μέχρι να πήξει.
Βήμα 5
Ρίξτε τα σπαγγέτι στην κατσαρόλα και ανακατέψτε καλά.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.