Υλικά

  • 450 γρ. παγωτό βανίλια σε χάρτινο κυλινδρικό κύπελο (ή γεύση της επιλογής σας)
  • 6 σοκολατένια cookies (ή της επιλογής σας)
  • 340 γρ. χρωματιστή τρούφα για την επικάλυψη

Εκτέλεση

Βήμα 1
Με ένα οδοντωτό μαχαίρι κόψτε σε τρεις ροδέλες το παγωτό.
Βήμα 2
Απλώστε σε μία επιφάνεια τα 3 cookies και από πάνω τοποθετήστε την κάθε ροδέλα παγωτού.
Βήμα 3
Τοποθετήστε τα άλλα τρία μπισκότα πάνω από το παγωτό για να δημιουργήσετε σάντουιτς.
Βήμα 4
Αφαιρέστε τη συσκευασία παγωτού γύρω γύρω από την κάθε ροδέλα και τοποθετήστε στην κατάψυξη για 30 λεπτά.
Βήμα 5
Ρίξτε τη χρωματιστή τρούφα σε ένα πιάτο και ρολάρετε το σάντουιτς από την πλευρά του παγωτού μέχρι να καλυφθεί όλο με την τρούφα.
Βήμα 6
Καταψύξτε για επιπλέον 30 λεπτά και απολαύστε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.