Υλικά

  • 1 κιλό λαχανάκια Βρυξελλών
  • 3 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1/2 κ. γλ. πιπέρι
  • 1/2 φλ. τσαγιού αποξηραμένα κράνμπερις

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
Βήμα 2
Τοποθετήστε τα λαχανάκια Βρυξελλών σε ένα ταψί και ραντίστε με το ελαιόλαδο.
Βήμα 3
Αλατοπιπερώστε και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 4
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να μαλακώσουν, ανακατεύοντας περιστασιακά, για περίπου 20- 25 λεπτά.
Βήμα 5
Μεταφέρετε σε ένα μεγάλο μπολ, γαρνίρετε με τα κράνμπερις, ανακατέψτε και απολαύστε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.