Υλικά

  • 1 φλ. τσαγιού φράουλες
  • 1 φλ. τσαγιού ακτινίδια
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού νερό
  • Ειδικά καλούπια για παγωτό ξυλάκι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Κόψτε τα ακτινίδια και τις φράουλες σε λεπτές φέτες.
Βήμα 2
Τοποθετήστε στο κάθε καλούπι τα κομμένα φρούτα και γεμίστε τα κενά με νερό.
Βήμα 3
Αφήστε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες.
Βήμα 4
Βγάλτε από τα καλούπια και απολαύστε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.