Υλικά

  • 1/2 φλ. τσαγιού βρώμη
  • 1/3 φλ. τσαγιού γάλα αμυγδάλου ή το γάλα της αρεσκείας σας
  • 1/4 φλ. τσαγιού γιαούρτι
  • 1 κ. γλ. σιρόπι σφενδάμου
  • 1 κ. γλ. σκόνη κακάο
  • 2 φράουλες κομμένες σε κύβους

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε ένα βάζο τοποθετήστε τη βρώμη, το γάλα αμυγδάλου, το γιαούρτι, τη σκόνη κακάο και το σιρόπι σφενδάμου.
Βήμα 2
Ανακατέψτε μέχρι να συνδυαστούν καλά όλα τα υλικά.
Βήμα 3
Τοποθετήστε τις φράουλες από πάνω και σφραγίστε το βάζο.
Βήμα 4
Αφήστε τη βρώμη να μουλιάσει όλο το βράδυ στο μείγμα τοποθετώντας στο ψυγείο και απολαύστε το πρωί.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.