Υλικά

  • 1 κιλό πράσινα σταφύλια χωρίς κουκούτσια
  • 225 γρ. τυρί κρέμα
  • 225 γρ. ξινόκρεμα (sour cream)
  • 1/2 φλ. τσαγιού κρυσταλλική ζάχαρη
  • 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 110 γρ. ψιλοκομμένα πεκάν
  • 2 κ. σ. μαύρη ζάχαρη

Εκτέλεση

  1. Πλύνετε καλά τα σταφύλια και σκουπίστε τα μέχρι να στεγνώσουν εντελώς.
  2. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το τυρί κρέμα με την ξινόκρεμα, την κρυσταλλική ζάχαρη και το εκχύλισμα βανίλιας.
  3. Προσθέστε τα σταφύλια και ανακατέψτε μέχρι να ενσωματωθούν ομοιόμορφα.
  4. Πασπαλίστε με καστανή ζάχαρη και πεκάν, ανακατέψτε ξανά και σερβίρετε.