Υλικά

  • 1 κιλό πράσινα σταφύλια χωρίς κουκούτσια
  • 225 γρ. τυρί κρέμα
  • 225 γρ. ξινόκρεμα (sour cream)
  • 1/2 φλ. τσαγιού κρυσταλλική ζάχαρη
  • 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 110 γρ. ψιλοκομμένα πεκάν
  • 2 κ. σ. μαύρη ζάχαρη

Εκτέλεση

Βήμα 1
Πλύνετε καλά τα σταφύλια και σκουπίστε τα μέχρι να στεγνώσουν εντελώς.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ανακατέψτε το τυρί κρέμα με την ξινόκρεμα, την κρυσταλλική ζάχαρη και το εκχύλισμα βανίλιας.
Βήμα 3
Προσθέστε τα σταφύλια και ανακατέψτε μέχρι να ενσωματωθούν ομοιόμορφα.
Βήμα 4
Πασπαλίστε με καστανή ζάχαρη και πεκάν, ανακατέψτε ξανά και σερβίρετε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.