Υλικά

  • 4 πιπεριές τσίλι
  • 1 φλ. τσαγιού χυμό φρούτων του πάθους
  • 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • Χυμό από ένα λεμόνι
  • Αλάτι
  • Μια πρέζα ψιλοκομμένο κόλιανδρο

Εκτέλεση

  1. Βράστε τις πιπεριές τσίλι σε αρκετό νερό για περίπου 15 λεπτά.
  2. Σουρώστε και κρυώστε με παγωμένο νερό.
  3. Ξεφλουδίστε και ψιλοκόψτε, απομακρύνοντας τους σπόρους.
  4. Ανακατέψτε τις πιπεριές τσίλι με το χυμό από τα φρούτα του πάθους, το λάδι και το χυμό λεμονιού μέχρι να πάρετε μια λεία και κρεμώδη σάλτσα.
  5. Προσθέστε τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο και αλάτι για τη γεύση και ανακατέψτε καλά.