Υλικά

  • 4 κ. σ. βούτυρο
  • 3/4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 1/4 κ. γλ. αλάτι
  • 3/4 φλ. τσαγιού γάλα με λίγα λιπαρά
  • 2 φλ. τσαγιού ροδάκινα (ή το φρούτο της επιλογής σας)
  • 1 κ. γλ. ζάχαρη

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βήμα 2
Τοποθετήστε το βούτυρο σε ένα ταψί 20 ή 22 εκ., βάλτε το στον φούρνο και αφαιρέστε το μόλις λιώσει.
Βήμα 3
Σε ένα μπολ ρίξτε το αλεύρι, την ζάχαρη (3/4 φλ. τσαγιού), το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 4
Προσθέστε το γάλα και χτυπήστε ελαφρά μέχρι να αποκτήσετε ένα λείο και απαλό μείγμα.
Βήμα 5
Ρίξτε το μείγμα στο ταψί και τοποθετήστε από πάνω τα φρούτα.
Βήμα 6
Πασπαλίτε με την υπόλοιπη ζάχαρη.
Βήμα 7
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 50- 60 λεπτά
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.