Υλικά

  • 4 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 3 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 1 φλ. τσαγιού κακάο σε σκόνη
  • 1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 3 φλ. τσαγιού νερό
  • 3 κ. γλ. μαγειρική σόδα
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 3 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175 βαθμούς και λιπάνετε ένα ταψί 23 εκ.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το αλεύρι, την σκόνη κακάο, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι και ανακατέψτε.
Βήμα 3
Προσθέστε την ζάχαρη, το λάδι, το νερό και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 4
Ρίξτε το μείγμα στο ταψί και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για μία ώρα.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.